Uvodni panoramski poleti

Preizkusite se v vlogi pilota ali le občudujte Slovenijo iz zraka

Uvodni polet je izvirno rojstnodnevno darilo, športni dogodek za sprostitev telesa in duha ali pa le atraktivna dogodivščina, ki je ne boste nikoli pozabili.

Spodaj so okvirne destinacije, ki jih lahko vidite v predlaganem času. Cena donacije za gorivo velja za 2-3 osebe (odvisno od skupne teže vseh oseb, goriva in letala).

15 min

85 EUR


Iz zraka boste občudovali okolico letališča in nekatere bližnje kraje, kot so npr. Višnja gora, Muljava, Grosuplje, Litija ali Trebnje.

30 min

170 EUR

Čudovito darilo za obletnice, fantovščine in rojstne dneve. Ogledate si lahko Ljubljano ali Novo mesto oz. Cerkniško jezero z okolico. Izjemna je tudi hribovita dolina reke Save s Trbovelskim dimnikom.

75 min

350 EUR

Polet nad Triglav. Težko je razložiti z besedami, kako lepo izgleda Slovenija iz zraka. Predvsem Alpe. Vmes si boste ogledali Ljubljano, Bled in večino gorenjske. Če vam ni všeč visokogorje, si lahko v istem času ogledate del primorske z obalo.

Kako do darilnega bona?

Na vašo zahtevo (telefon, email) vam pošiljamo informacije za izvedbo uvodnega leta z vzletišča Šentvid pri Stični. 

 

Informacije so naslednje:

  • Kako dolg polet bi radi opravili (15, 30, 45, 60 ali 75 minut)

  • Okviren opis kaj bi želeli videti

  • Predvideno število oseb (1, 2 ali 3)

  • Domači naslov

  • Kontaktna telefonska številka

 

Po prejetem naročilu vam pošljemo podatke za plačilo na TRR Letalskega kluba Šentvid. Cena je za tri osebe, v kolikor skupna teža ne presega predpisane teže letala.

Po izvršenem plačilu donacije nam pošljete potrdilo o plačilu na email, mi pa na vaš domači naslov posredujemo bon s podatki pilota za dogovor izvedbe uvodnega leta. Lahko se dogovorimo tudi za osebni prevzem bona.

 

Datum in čas poleta sta odvisna od vremena in stanja trave na vzletišču.

Kontaktni obrazec