top of page

Uvodni panoramski poleti

Preizkusite se v vlogi pilota ali le občudujte Slovenijo iz zraka

Uvodni polet je izvirno rojstnodnevno darilo, športni dogodek za sprostitev telesa in duha ali pa le atraktivna dogodivščina, ki je ne boste nikoli pozabili.

Spodaj so okvirne destinacije, ki jih lahko vidite v predlaganem času. Cena velja za 2-3 osebe (odvisno od skupne teže vseh oseb, goriva in letala).

OKROG RIT U VARŽET

100 EUR (15 min)

 

Iz zraka boste občudovali okolico letališča in nekatere bližnje kraje, kot so npr. Višnja gora, Muljava, Grosuplje, Litija ali Trebnje.

IZJEMNA LJUBLJANA, PRELEPO NOVO MESTO, 360m TRBOVELJSKI DIMNIK ALI KRAŠKO CERKNIŠKO JEZERO

200 EUR (30 min)

Čudovito darilo za obletnice, fantovščine in rojstne dneve. Ogledate si lahko Ljubljano ali Novo mesto oz. Cerkniško jezero z okolico. Izjemna je tudi hribovita dolina reke Save s Trbovelskim dimnikom.

EDINTSVENE KAMNIŠKE ALPE Z BLEDOM

390 EUR (1 ura)

Preko Litije in Kamnike vas bomo popeljali nad Veliko planino in Krvavec, mimo Grintovca do Tržiča. Polet bomo nadaljevali nad Blejskim jezerom, Škofjo Loko, Ljubljano in Grosupljem, ter dogodivščino zaključili s preletom Višnje gore nazaj do vzletišča.

NEPOZABEN POLET NAD TRIGLAV ALI POZDRAV SLOVENSKI OBALI

430 EUR (75 min)

Polet nad Triglav. Težko je razložiti z besedami, kako lepo izgleda Slovenija iz zraka. Predvsem Julijske Alpe. Vmes si boste ogledali Ljubljano, Bled in večino gorenjske. Če vam ni všeč visokogorje, si lahko v istem času ogledate del primorske z obalo.

KUKR BOSTE REKL'

Imate posebne zahteve? Pokličite nas in dogovorili bomo vaše želje (polet nad Hrvaškimi otoki, nad vašo domačijo kjerkoli v Sloveniji, obisk Benetk,...).

Kako do darilnega bona?

Na vašo zahtevo (telefon, email) vam pošiljamo informacije za izvedbo uvodnega leta z vzletišča Šentvid pri Stični. 

 

Informacije so naslednje:

  • Kako dolg polet bi radi opravili (15 min, 30 min, 60 min,...)

  • Okviren opis kaj bi želeli videti

  • Predvideno število oseb (1, 2 ali 3)

  • Domači naslov

  • Kontaktna telefonska številka

 

Po prejetem naročilu vam pošljemo podatke za plačilo na TRR Letalskega kluba Šentvid. Cena je za tri osebe, v kolikor skupna teža ne presega predpisane teže letala.

Po izvršenem plačilu nam pošljete potrdilo o plačilu na email, mi pa na vaš domači naslov posredujemo bon s podatki pilota za dogovor izvedbe uvodnega leta. Lahko se dogovorimo tudi za osebni prevzem bona.

 

Datum in čas poleta sta odvisna od vremena in stanja trave na vzletišču.

Kontaktni obrazec

bottom of page